Cadeaubon kopen & inwisselen

Cadeaubon kopen

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimale waarde van €5,- en een maximale waarde van €20,-. Wijkt het gewenste bedrag af van de mogelijkheden in onze webshop, neem dan gerust contact op via info@creabertha.nl of via het contactformulier.

Cadeaubonnen worden binnen 2-3 werkdagen per mail toegestuurd (let op: controleer je spambox) in pdf-formaat. Je kan de cadeaubon zelf printen en overhandigen, of wij sturen hem rechtstreeks naar de ontvanger via e-mail.

Het is mogelijk een persoonlijke boodschap bij te voegen.

Cadeaubonnen bestellen als bedrijf? Kijk dan op onze pagina Cadeaubonnen voor bedrijven.

Cadeaubon/kortingscode verzilveren

Je kunt je cadeaubon of kortingscode verzilveren door de code in te voeren in je winkelmand bij Couponcode/Waardebon. De cadeaubon dient altijd in één keer gebruikt te worden. Het resterende bedrag kan niet worden gerestitueerd.

Na het invullen van de kortingscode zal er een melding in beeld verschijnen dat de kortingscode met succes verwerkt is of zal worden aangeduid waaraan de bestelling moet voldoen om alsnog in aanmerking te komen voor de korting.

Als de korting is verwerkt zal het kortingsbedrag met de totaalprijs worden verrekend. Ook het kortingsbedrag wordt apart getoond.

Wil je de code verwijderen? Klik dan op het kruisje dat achter de code staat.

Bekijk hier de voorwaarden voor het inwisselen van cadeaubonnen en kortingscodes.

Retourzending

Indien je artikelen terugstuurt die je hebt betaald met een cadeaubon, dan ontvang je voor de prijs van het betreffende product een nieuwe cadeaubon. Je kunt dit tegoed vervolgens opnieuw gebruiken bij een volgende bestelling.