Colofon

Beheerder van deze website

Crea Bertha is de handelsnaam voor de officiële online winkel voor Crea Bertha-producten. Deze specifieke online winkel is bedoeld voor klanten in Nederland.

De Crea Bertha onlineshop worden beheerd door Eenmanszaak Crea Bertha.

Crea Bertha, Hooizolder 236, 9205 CE, Drachten. Btw-id: NL003390620B14

Contact

Voor bestellingen en leveringen naar NEDERLAND
e-mail: info@creabertha.nl

Voor samenwerkingen en problemen op de website
e-mail: info@creabertha.nl

Voorwaarden en retourbeleid

De algemene voorwaarden van Crea Bertha online shop zijn van toepassing op alle bestellingen en leveringen via deze website. Deze voorwaarden beschrijven de rechten van onze klanten, inclusief informatie over garanties en de bedenktijd.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle op deze website gebruikte rechten op foto’s, inclusief auteursrechten, berusten bij Crea Bertha of er zijn door Crea Bertha de licentierechten voor verkregen. Op de door Crea Bertha gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s is auteursrecht van toepassing. Voor verveelvoudiging, verwerking, verspreiding en elke andere vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is voorafgaande schriftelijke toestemming van Crea Bertha of de betreffende auteursrechthebbende vereist. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn uitsluitend toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door Crea Bertha zijn de nodige licenties van auteursrechten van derden verkregen.

Deze handelsmerken en handelsmerktekens mogen niet in verband worden gebracht met enig product of enige dienst die niet van Crea Bertha is en mogen niet worden gebruikt op een manier die kan leiden tot verwarring onder klanten van Crea Bertha of die de goede naam van Crea Bertha kan aantasten of Crea Bertha in diskrediet kan brengen.