Gastenboek

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan ons gastenboek. Hieronder lees je de testimonials van klanten die jou voorgingen. Wij waarderen elke reactie ontzettend en zouden het dan ook erg leuk vinden dat je een testimonial achterlaat wanneer je wat bij ons hebt besteld.

Vul het veld hieronder in om een bijdrage in te dienen, of scrol verder en lees alle andere testimonials.

Schrijf in ons gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Testimonials

 1. Ik heb een workshop gevolgd bij CreaBertha. Er is heel veel keus in de kralen die je kan gebruiken en er is veel mogelijk. Ze helpt met het inelkaar zetten van de sieraden als je het zelf nog niet kan, wat heel fijn is. En het is gezellig. Bedankt voor de leuke workshop!

 2. We hebben een super leuke gezellige workshop gehad, eerst denk je poeh wat zal ik gaan maken. (Was voor mij onbekend)
  Maar bij Crea Bertha is zoveel keus, dus ben zeer geslaagd met een zelfgemaakte armbandje en enkelbandje naar huis gegaan.
  Volgende dag toch heel nieuwsgierig wat er allemaal nog meer te koop was.
  Heb nog een aantal leuke armbanden uitgezocht, en die werden keurig netjes verpakt en de verzending was ook heel vlot.

 3. Hele mooie zelfgemaakte sieraden ik was verrast !
  Allemaal verschillend leuke sluitingen en kleurtjes echt van alles zoveel keus!
  Zo vriendelijk geholpen en vond het zo mooi dat er al heel vlot een 2 de bestelling was gevonden om nog meer te combineren.

 4. Heel blij met mijn wikkelarmband en kralenarmbandjes van Crea Bertha. Je wordt zo goed geholpen en er is zoveel keus dat ik binnenkort vast weer een bestelling plaats. Ook leuk om een workshop te gaan doen!

 5. Zo de 2de bestelling meteen de volgende dag binnen en ook weer leuk ingepakt met een hele leuke persoonlijke note. Ik draag elke dag wel een ketting en armband, ik ben er heel erg blij mee. Ik was nogal sceptisch over de magneetsluiting van de ketting (in het verleden slechte ervaringen mee), maar deze blijft heel goed zitten. Geen probleem. Hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling.

 6. Wat een Superleuke site!
  Ik heb al veel leuke sieraden van Bertha gekocht voordat de site de lucht inging.Altijd iets op voorraad voor een verjaardag of voor zomaar voor mijn kinderen of vriendin.Leuk om het zo prachtig en handig op deze mooie site te zien.
  Veel suc6 Bertha samen met je team!