Geplaatst op Geef een reactie

Het leukste cadeau voor Vaderdag

Crea Bertha - Vaderdag

Het leukste cadeau voor Vaderdag vind je dit jaar bij Crea Bertha. Niet alleen voor Moederdag kun je bij ons terecht; ook voor vaders, schoonvaders, bonusvader, en meer kun je dankzij onze herencollectie bij ons terecht.

Herencollectie

Afgelopen april lanceerden wij onze herencollectie armbanden. Hierop is met veel enthousiasme gereageerd. De armbanden zijn trendy en extra leuk wanneer je meerdere met elkaar combineert. We zijn van plan de collectie dit jaar nog verder uit te breiden. Dus bezoek ons regelmatig om de nieuwste aanwinsten te bekijken. De herenarmbanden zijn gemiddeld €9,95 per stuk, maar speciaal voor Vaderdag ontvang je tot en met 20 juni drie armbanden voor €24,99.

Crea Bertha Herenarmband
Crea Bertha Herenarmband
Crea Bertha Herenarmband

Unieke sieraden

Crea Bertha heeft een grote collectie sieraden die zó uniek zijn, dat van de meeste slechts één exemplaar bestaat. Wil je zeker weten dat de buurman niet aan zal komen met exact hetzelfde exemplaar? Dan is het tijd om even bij ons te gaan shoppen.

Tips

Hieronder hebben we enkele producten uitgelicht die leuk kunnen zijn om te geven tijdens Vaderdag. Maar klik vooral verder voor nog véél meer leuke items. Hier vind je alle herenarmbanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.