Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw | Speenkoorden en Bijtringen

Speenkoord en bijtring banner

Lieve allemaal,

Wat spannend weer! Precies een jaar na het starten van deze webshop, breid ik Crea Bertha Accessoires uit met een babylijn met speenkoorden en bijtringen.

Om me heen zijn zoveel baby’s geboren, dat het begon te kriebelen om er iets mee te doen. Onze dochter en schoonzoon zijn in juli oom en tante geworden van een prachtig nichtje en daardoor ben ik me gaan verdiepen in wat voor leuks je kan maken als baby cadeautje.

Het is echt superleuk om speenkoorden en bijtringen te maken. En wie weet breid ik ook hierin het assortiment in de loop van tijd verder uit. Je wordt er gewoon vrolijk van! Dus is er in je omgeving iemand die bijna een kindje krijgt? Neem dan zeker een kijkje in ons nieuwe aanbod.

Net als bij de andere sieraden en accessoires bestaat van elk item slechts eentje. Het is dus geen massaproductie, én je kunt vele speenkoorden ook nog laten specialiseren met de naam van de baby. Leuk hè?

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden van de nieuwe producten, maar klik op de knoppen hieronder voor het volledige aanbod.

Een selectie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.