Ons Team

Bertha is het grote brein achter Crea Bertha, maar ze staat er niet alleen voor. Ze wordt ondersteund door diverse getalenteerde familieleden. Hier stellen wij alle leden van het Crea Bertha Team aan je voor.

Bertha & Dirk

Bertha is als oprichter en eigenaar eigenhandig het gehele productieteam van Crea Bertha. Dit betekent dat zij alle sieraden maakt. Daarnaast is Bertha tegelijkertijd medewerker op alle afdelingen van haar bedrijf, en wordt ze hierin ondersteund door haar liefdevolle familieleden. Meer weten over het ontstaan van Crea Bertha? Lees dan meer op de Over Crea Bertha pagina.

Dirk is Bertha’s steun en toeverlaat in alles dat ze doet. Hij is het genie achter Crea Bertha’s voorraadsysteem, zodat we altijd weten welke producten we nog in huis hebben en waar ze opgeborgen zijn. Daarnaast helpt hij bij het behandelen en versturen van alle bestellingen.

Jessica & Stefan

Jessica is de dochter van Bertha en Dirk. Ze woont samen met haar vriend, Stefan, en twee katten in Drachten. In het dagelijks leven werkt Jessica parttime op kantoor bij een kraamzorg organisatie en onderhoudt ze daarnaast haar succesvolle blog Reviews & Roses. Voor Crea Bertha onderhoudt ze de website. Stefan werkt fulltime bij een gemeente en ondersteunt Crea Bertha met allerhande hand- en spandiensten.

Ferdinand & Erik

Ferdinand is de zoon van Bertha en Dirk. Hij en Erik wonen samen met hun twee katten in Groningen. Ferdinand is taalactivist voor het Fries, is projectbeheerder bij een van Nederlands grootste vertaalbureaus. Erik is een digital designer met roots in Game Art en is bekend als dragqueen in Groningen. Samen zijn ze ook bekend als The Dutch Housewives op YouTube.
Voor Crea Bertha heeft Erik het logo ontworpen, en divers ander POS-materiaal dat gebruikt wordt bij onder andere fysieke verkoop. Ferdinand is Bertha’s adviseur en ‘leraar’ voor sociale media.