Geplaatst op Geef een reactie

Hoera, we zijn online!

Crea Bertha - We zijn open!

Opening Crea Bertha

Wauw, wat spannend, na enkele maanden hard werken zijn we nu dan echt online! We zijn dan echt zover: de opening van de Crea Bertha webshop. Vanaf vandaag kun je officieel Crea Bertha’s Accessoires online bestellen.

Een wens

Crea Bertha bestaat al langer dan vandaag, maar was vooral bekend onder een select groepje en vooral onder vrienden. Het was echter al lange tijd mijn wens om het maken en verkopen van mijn creaties naar een hoger niveau te brengen. En met behulp van mijn man, kinderen en schoonzoons is mijn wens gerealiseerd. Ik kan het nog amper geloven, wauw!

De collectie

Wat kun je vinden in onze webshop? Op dit moment kun je een grote collectie aan armbanden, oorbellen en colliers/kettingen. Zoals je in de categorie-opties al kunt zien zijn we van plan om nog veel meer aan te gaan bieden. Daarover hoop ik jullie volgende maand meer te kunnen vertellen!

Korting!

Ter ere van de opening van de Crea Bertha webshop krijg je tot en met 31 oktober 2020 wel 10% korting! Deze korting kun je op jouw eerste bestelling toepassen, door de volgende code in te vullen in jouw winkelwagentje: OPENING10. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Lees meer

Wil je eerst nog iets meer over Crea Bertha en de vrouw hierachter leren? Neem dan eens een kijkje op de Over Crea Bertha pagina. Maar ook de rest van het team wordt in de spotlight gezet en stellen we hier voor.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en leuke nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen zorgen, we gaan je zeker niet spammen. Maximaal één keer per maand ontvang je een nieuwsbrief van ons. Voeg voor de zekerheid wel even info@creabertha.nl toe aan Veilige Afzenders, zodat je zeker weet dat onze mails veilig in je inbox worden afgeleverd.

Alvast enórm bedankt voor jullie bezoek aan Crea Bertha, ik wens jullie héél veel shopplezier.

Veel liefs,
Bertha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.