Over Crea Bertha

Crea Bertha

Crea Bertha is opgericht door Bertha. Ze is al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd, en (schoon)moeder van een dochter, zoon en twee schoonzoons.

Haar interesse voor sieraden is er altijd geweest, ze heeft in het verleden dan ook gewerkt bij een juwelier. Momenteel werkt Bertha in een kledingzaak in Drachten en geniet ze in haar vrije tijd van het maken van sieraden. Met haar inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het opzetten van deze webshop wil ze haar hobby naar een hoger niveau brengen.

Bertha vindt het leuk om zowel de nieuwste trends uit te proberen als gewoon iets te maken dat in haar opkomt. De sieraden die ze maakt zijn unieke exemplaren zodat niet iedereen met hetzelfde rondloopt. Veelal bestaat er zelfs maar één exemplaar! Sommige items zijn echter ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bertha staat, wanneer de tijd het toelaat, open voor verzoekjes.

Dus zoek je iets unieks? Dan ben je bij Crea Bertha op het juiste adres!

Met regelmaat organiseert Bertha ook ‘Sieraden Party’s’ waarbij ze een deel van haar collectie showt tijdens een gezellige avond met je vriendinnen bij haar thuis, onder het genot van een kop koffie of thee en een lekker koekje. Uiteraard kun je de sieraden deze avond ook kopen.

Snuffel lekker rond in onze webwinkel of neem even contact op via ons contactformulier.