Geplaatst op Geef een reactie

Trendy heren armbanden, nu ook bij Crea Bertha!

Heren Armbanden - banner

Na een prachtige collectie voor dames te hebben opgezet, is nu ook een tweede droom in vervulling gegaan. Vanaf vandaag is namelijk mijn heren collectie verkrijgbaar. Waarom alleen sieraden maken voor dames en niets voor heren? Daarnaast vind je altijd overal leuke sieraden voor Moederdag, maar niet voor Vaderdag. Ik heb mij erin verdiept, en zodoende ontstond langzaam maar zeker deze collectie met betaalbare trendy heren armbanden.

Ik heb mijn man als inspiratie gebruikt voor de eerste ontwerpen; welke armbanden zouden hem leuk staan? En als je dan eenmaal bezig bent kun je je inspiratie de vrije loop laten gaan en ontstonden meer en meer ideeën. Daarnaast vind ik de type kralen die ik heb gebruikt in de collectie trendy heren armbanden ook erg bijzonder en aantrekkelijk.

Hopelijk vinden jullie deze nieuwe collectie net zo leuk als ik. En wie weet spot je alvast een leuk cadeau voor jouw partner, voor Vaderdag of misschien heb jijzelf wel al Crea Bertha ontdekt en was je met smart aan het wachten op trendy heren armbanden.

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden uit de nieuwe collectie. Alle heren armbanden vind je hier.

Veel shopplezier!

Liefs,
Bertha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.