Workshop sieraden maken – 25 september 2023

25,00

De workshop sieraden maken voor volwassenen wordt aangeboden op diverse avonden van half 8 tot 10 uur. De workshops vinden plaats bij Crea Bertha thuis  in een gezellige kamer op de bovenverdieping in het Friese Drachten. De kosten zijn per persoon €25,-. Per workshop hanteren wij een minimale bezetting van 2 personen en maximaal 5 personen. Op deze manier kan Bertha iedereen genoeg aandacht geven.

Uitverkocht

Artikelnummer: W20233825 Categorie:

Beschrijving

Onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers zit je gezellig aan een grote tafel. Voor je ligt een kralenbord, enkele handige tangen en nog veel meer attributen die essentieel zijn bij het maken van sieraden. Om je heen vind je de wereld aan leuke kralen, bedels en andere materialen. Sieraden Heaven! En jij mag er helemaal los gaan. Tijdens deze avond maak je maximaal twee sieraden onder begeleiding van Crea Bertha zelf. Je kan haar 2,5 uur lang alles vragen. Er staan diverse voorbeelden voor je klaar, maar je mag ook je creatieve zelf loslaten. Maak jij een ketting? Of ga je voor een armband? Waarom kiezen? Je mag toch twee sieraden maken!

De workshop sieraden maken voor volwassenen wordt aangeboden op diverse avonden van half 8 tot 10 uur. De workshops vinden plaats bij Crea Bertha thuis in een gezellige kamer op de bovenverdieping in het Friese Drachten. De kosten zijn per persoon €25,-. Per workshop hanteren wij een minimale bezetting van 2 personen en maximaal 5 personen. Op deze manier kan Bertha iedereen genoeg aandacht geven.

Voor deze prijs krijg je:

  • het maken van twee sieraden (die je uiteraard mee naar huis mag nemen)
  • koffie en/of thee
  • er staat wat lekkers op tafel
  • een fantastisch leuke, gezellige en creatieve avond!

Klik hier voor een kleine sfeerimpressie.